Incidenthantering med KEY Concept 4


KEY Concepts incidenthanteringssystem har nu lanserats i en helt ny modern version som är anpassad efter dagens behov av flexibilitet. KEY Concept 4 bidrar till en förbättring av era arbetsprocesser och till att reducera era försäkrings- och incident kostnader. Realtidsrapportering, utredning och statistik på alla incidenter samt arbetsmiljörelaterade händelser. Läs mer här..

Riskhantering med KEY RM


KEY RM, Risk- and Complience Management är ett riskhanteringssystem som lanserades 2013. Det har tagits fram i samarbete med några stora svenska och internationellt verksamma organisationer. Fastställ åtgärdsplaner med statusbedömningar, löpande uppföljning, värdera förmågan att hantera risken. Läs mer här..

Key Visselblåsning


Key Visselblåsning är ett tillägg till incidenthanteringssystemet. Företag och myndigheter kan skräddarsy en visselblåsningsprocess som passar verksamheten och Lagen om skydd för personer som rapporterar om missförhållanden. Läs mer här..
KEY Concept AB är ett produktbolag inom risk- och säkerhetsbranschen. Våra produkter KEY Concept 4.0 och KEY RM hjälper dig och ditt företag med incident-, arbetsmiljö- och riskhantering.

KEY Concept

Vad är KEY Concept? Precis som det låter är det ett koncept som innefattar ett antal moduler. Det ser till att ni har en väl fungerande hantering av era incidenter och risker samt arbetsmiljörelaterade ärenden. Vi har med hjälp av kompetensförsörjning från tio av Sveriges största företag skapat en av de ledande produkterna på den svenska marknaden inom vår nisch. Nu när kraven ökar från myndigheter och försäkringsbolag ger KEY Concept er de verktyg som behövs för att snabbt kunna leverera de underlag som efterfrågas.

Kontakta oss

Telefon: 08 10 00 31

Adress
KEY Concept AB
Gustavslundsvägen 143, 5tr
167 51 BROMMA

Skriv ditt namn i första, rubrik i den andra och ditt ärende i den tredje spalten till höger. Tryck därefter på "send message", så hör vi av oss.